DISCLAIMER
Autobedrijf Jan Cuppens, uw Saab-Specialist stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in haar producten en een bezoek brengt aan haar internetsite. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de Autobedrijf Jan Cuppens, uw Saab-Specialist website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright
Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Autobedrijf Jan Cuppens, uw Saab-Specialist.

Virussen en veiligheid
De website van Autobedrijf Jan Cuppens, uw Saab-Specialist wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-) virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden.

Saab-specialist
Autobedrijf Jan Cuppens VOF, is een onafhankelijk Saab-specialist in de verkoop, onderhoud, reparatie en onderdelen, zowel nieuw als gebruikt, van het merk Saab. Bent U op zoek naar een betrouwbare Saab occasion, bezoek dan de digitale showroom van Jan Cuppens voor een actueel aanbod van verschillende typen Saab.
Autobedrijf Jan Cuppens is noch gelieerd aan AIM noch aan haar dealernetwerk.

2004 © FDM Studio Internet Services